Raznoliki poslovni prostori dajejo naši poslovni hiši svojevrsten značaj.

V kolikor se vam obeta večji sestanek ali dogodek, vam v Elma Črnuče poslovni hiši nudimo tudi večnamensko dvorano, ki zadovolji vse potrebe srečanja večjega števila ljudi.

Čas kosila lahko izkoristite v eni od najmanj petih restavracij v bližini z raznoliko kulinarično ponudbo, tudi na najvišji ravni. Naj gre za poslovna kosila ali malice, izbira je pestra.

Oddaja pisarn

Pisarne so urejene in sodobno opremljene z vzpostavljenim optičnim omrežjem, ki omogoča najhitreješe komuniciranje in izmenjavo preko svetovnega spleta. Stroški obratovanja so nizki, saj je hiša izredno dobro izolirana, ogreva pa se z naprednim toplotnim sistem na plit ter lesne pelete.

Preverite ponudbo
Oddaja_skladišča

Oddaja skladišč

Skladišča so povezana s poslovnim delom stavbe a vendar ločena tako, da ne motijo delovnih procesov v pisarni. Vsa skladišča imajo samostojen kamijonski dostop ter urejeno parkirišče ločeno od pisarniškega dela. Najem skladišča ni vezan na najem preostalih poslovnih prostorov, torej lahko najamete tudi samo skladišče. 

Preverite ponudbo

Oddaja večnamenske dvorane

Za potreba večjih dogodkov se v poslovni stavbi nahaja večnamenska dvorana, ki zadovolji vse potreba srečanja večjega števila ljudi.

Dvorana v velikosti 180 m2 lahko gosti seminarje,  konference, predavanja, sestanke, … Dvorana lahko sprejme do 200 ljudi ter ima samostojen vhod.

Preverite ponudbo
Večnamenska dvorna, Elma Črnuče
Hramba_zimovanje_avtodomov

Oddaja parkirišča za zimovanje avtodomov

Poleg poslovne stvabe se nahaja parkirišče namenjeno hrambi počitniških vozil. Parkirišče je popočnoma novo, ograjeno ter opremljeno z vsemi potrebnimi priključki. Preverite več o ponudbi s klikom na spodnji gumb.

www.parkiraj-avtodom.si

Želite izvedeti več? Potrebujete ponudbo? 

Kontakt