Kvalitetni, ugodni in popolnoma prilagodljivi poslovni prostori v Ljubljani

Iščete lepo urejene poslovne prostore v Ljubljani? Potem so poslovni prostori Ljubljana, podjetja Elma Črnuče, prava izbira za vas. Naša poslovna stavba se nahaja na obrobju Ljubljane, le 6 minut vožnje z vatom stran od ljubljanske obvoznice. Ponujamo vam najem poslovnih prostorov, ki jih odlikujeta kvaliteta in izjemna prilagodljivost. Naše vodilo je namreč zagotoviti strankam kvalitetne in udobne poslovne prostore, v katerih lahko upoštevajo svoje želje in uresničijo svoje sanje v poslovnem svetu.

Poslovni prostori Ljubljana so namreč popolnoma prilagodljivi vsaki stranki, hkrati pa si z vsako stranko želimo stkati vez zaupanja in dolgoročnega sodelovanja. Zavedamo se namreč, da je dobro počutje na delovnem mestu prvi korak do uspeha. Zato nam dovolite, da skupaj z vami ustvarimo uspešno poslovno zgodbo.

Naša ponudba

Najem lepo urejenih pisarn

poslovni prostori ljubljana

Poslovni prostori Ljubljana vam ponujajo najem lepo urejenih pisarn, ki si jih lahko prilagodite po svojih željah. Odlikujejo jih urejenost, udobnost in prilagodljivost.

Več informacij

Najem skladišča v Ljubljani

najem skladišča

Lahko se odločite tudi za najem skladišča, ki se tako kot poslovna hiša nahaja le 6 minut vožnje stran od ljubljanske obvoznice, kar vam olajša transport in mnoge logistične težave.

Več informacij

Oddaja večnamenske dvorane

Najem večnamenske dvorane

Naša večnamenska dvorana je lahko prizorišče številnih vaših poslovnih dogodkov in zabav. V njej boste tako lahko gradili, kakor tudi praznovali svoj poslovni uspeh.

Več informacij

Najem parkirišča za zimovanje avtodomov

oddaja parkirišča za zimovanje avtodomov

Če ste lastnik avtodoma in se vsako leto znajdete v stiski, kje ga boste imeli parkiranega čez zimo, imete rešitev na dlani. Poslovni prostori Ljubljana namreč ne oddajajo le poslovnih prostorov, ampak vam nudijo tudi oddajo parkirišč za avtodome.

Več informacij

Zakaj izbrati naše poslovne prostore?

Zavedamo se, da vodenje podjetja vsekakor ni mačji kašelj. Zato vam naši poslovni prostori Ljubljana nudijo visoko udobje ter nizke stroške najema in vzdrževanja, zaradi česar vam bodo prihranjene številne skrbi. Prvi korak k vašemu udobju naredimo mi, saj vam priskrbimo kvalitetne in lepo urejene poslovne prostore po vaših željah. Drugi korak pa storite vi, saj vam dovolimo, da si poslovne prostore prilagodite in uredite glede na svoje želje in potrebe.

Želimo si, da bi poslovni prostori Ljubljana predstavljali nov dom številnim podjetjem, ki komaj začenjajo svojo poslovno pot, kot tudi že utečenim in uspešnim podjetjem. Zato vam zagotavljamo najeme po zelo dostopnih cenah in hkrati visoko kakovostne poslovne prostore. Svojim strankam namreč želimo zagotoviti čim večjo stopnjo brezskrbnosti, saj vemo, da je dobro počutje na delovnem mestu, s čim manj odvečnimi skrbmi, odskočna deska do uspešne poslovne zgodbe.

Velika prednost naše poslovne hiše je tudi njena lokacija. Poslovni prostori Ljubljana se namreč nahajajo na obrobju Ljubljane, le nekaj minut vožnje stran od ljubljanske obvoznice. Ta lokacija marsikomu predstavlja dobitno kombinacijo, tako zaradi vprašanja prevoza zaposlenih na delo, kot tudi transporta izdelkov iz skladišča in v skladišče. Nahaja se ravno prav ven iz centra Ljubljane, da vam ne bo potrebno vsako jutro izgubljati odvečnih živcev zaradi jutranje prometne konice, hkrati pa ne preveč stran od Ljubljane, saj imate obvoznico praktično na dosegu roke.

Velika odlika naših poslovnih prostorov je tudi njihova prilagodljivost. Zavedamo se namreč, da smo si ljudje med seboj različni, zato nimamo enotnega recepta, kako bi moral izgledati poslovni prostor, v katerem se boste počutili udobno in v katerem bodo vaše poslovne in ustvarjale misli zacvetele. Zato poslovni prostori Ljubljana vsaki stranki omogočajo, da si najete poslovne prostore prilagodi po lastnih željah. Le tako se bo kvaliteten in prostoren poslovni prostor lahko nadgradil v domač in prijeten prostor, v katerem se boste dobro počutili.

Zagotovljeno parkirno mesto v Ljubljani vsekakor ni samoumevno, saj je jutranje iskanje parkirišč in izgubljanje živcev zaradi tega nočna mora mnogih. Teh skrbi vas želimo razbremeniti, saj se jutranja nejevolja zaradi iskanja parkirnega mesta hitro lahko razvleče čez cel dan. Zato vam poslovni prostori Ljubljana zagotavljajo parkirišča v bližini poslovnih prostorov, zaradi katerih bosta vaš prihod in odhod z dela veliko lepša, predvsem pa manj stresna.

Elma Črnuče prakirisce pred vhodom

Pogosta vprašanja in odgovori

Kje se nahaja vaša poslovna hiša?

Naša poslovna hiša se nahaja na obrobju Ljubljane, natančneje na Črnučah. Točen naslov pa je Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče. Lokacija naše poslovne hiše je za vas lahko strateškega pomena, saj se poslovni prostori Ljubljana nahajajo le 6 minut vožnje do ljubljanske obvoznice.

Na koga se obrnemo za več informacij?

Oseben pristop do vsake stranke je naše osnovno vodilo, zato vam ponujamo več možnosti, kako vstopiti v stik z nami. Najenostavneje je, da izpolnite elektronski obrazec na naši spletni strani, v katerega vpišete svoje ime, e-mail naslov in vse, kar vas zanima. Potrudili se bomo, da bomo na vaš e-mail naslov čim prej poslali odgovor. Na voljo pa smo vam še prek telefonske številke 031 600 677, na e-naslovu info@elma-crnuce.si, ter tudi prek Facebook massengerja.

Kako velike pisarne ponujate?

Kot smo že omenili, nam je zadovoljstvo naših strank najpomembnejše, zato vam poslovni prostori Ljubljana ponujajo pisarne različnih velikosti. Svetujemo vam, da nas kontaktirate in skupaj bomo poiskali pisarno, ki bo ponujala toliko prostora, kot ga potrebujete. Naša prilagodljivost in vaše želje bodo vodilo do popolne pisarne, o kateri ste vedno sanjali.

Ali je dostop do vaše poslovne hiše hiter in enostaven?

Dostop do naše poslovne hiše je zelo hiter in enostaven, saj imajo poslovni prostori Ljubljana odlično lokacijo. Nahajamo se namreč le 6 minut vožnje stran od ljubljanske obvoznice, zaradi česar bo dostop do naše poslovne hiše za vsakogar zelo hiter in enostaven.