Pisarna je popolnoma nov coworking prostor v Ljubljani. Coworking, ki združuje poslovno okolje, aktivno druženje in ustvarjalne ume. Prostor zasnovan z mislijo na podporo posameznikom ter podjetjem vseh vrst in velikosti.

Vsi išemo ravnovesje med življenjem in delom. Pisarna združuje najboljše iz obeh svetov. Ustvarili smo prilagodljiv in hibriden coworking prostor, ki ponuja vse pogoje za kreativno delo in rast na poklicnem področju, vendar je mnogo več kot to. Coworking Pisarna je tudi živahen prostor, kjer se striktno delovno okolje prelevi v odličen poligon za oživljanje novih idej, svobodno izražanje, spontanost in druženje.

Coworking v Ljubljani

Prostor brez ljudi je samo prostor

Velike ideje se ne zgodijo same po sebi. Za to potrebujemo ob sebi ljudi, ki verjamejo v neskončne možnosti. V Pisarni tako ustvarjamo nov način dela v prostoru, ki te navdihuje in, kjer se dobro počutiš. Coworking Pisarna je kraj, ki povezuje. Kraj, kjer lahko naključno srečanje ob kavnem aparatu ali burna debata na izobraževalni delavnici postane prvi korak nečesa, kar lahko spremeni svet.

Iščeš cenovno dostopno delovno okolje?

Coworking Pisarna ima vse, kar potrebuješ za dobro opravljeno delo. Udobno delovno mizo, zanesljivo Wi-Fi povezavo, zmogljiv tiskalnik in druge pisarniške pripomočke. Če si boš želel/-a pretegniti noge, ti je na voljo tudi stoječa miza s tekaško stezo. Dobiš tudi svojo omarico, kamor lahko zakleneš stvari. Najemi svojo pisarno in plačaj le tisto, kar potrebuješ. Izberi paket po meri in privarčuj na stroških. Več o novem coworkingu v Ljubljani najdeš na www.pisarna.co

Čaka te parkirno mesto

Prosta parkirna mesta so vedno problem. A ne v Pisarni. Pri nas dobiš parkirišče brezplačno. Prednost ne-le zate, temveč tudi za tvoje poslovne partnerje, ki te bodo obiskali v coworkingu.

Počuti se kot doma

Če te med delom zagrabi lakota, si lahko v kuhinji pripraviš obrok, pogreješ kosilo ali pa nekaj malega prigrizneš. Ustvarili smo tudi prav poseben chill-out prostor, ki je namenjen počitku in meditaciji, da si nabereš novih moči ali pa v miru premlevaš poslovne ideje. Ne gre tudi brez toaletnih prostorov z WC-ji in tuši. Tu se lahko stuširaš in osvežiš, ter že si pripravljen/-a na nove podvige.

Zagotovljeni prostori za privatnost in sestanke

Odprti prostori so odlična priložnost za mreženje in dvigovanje delovnega elana, vendar podjetniki potrebujemo tudi nekaj privatnosti, saj niso vse stvari za vsa ušesa. Če potrebuješ zasebni prostor za sestanke s poslovnimi partnerji, lahko koristiš eno od dveh sejnih sob. Če pa želiš opraviti kakšen pomemben klic, ne da bi pri tem motil preostalih članov Pisarne ali oni tebe, pa lahko koristiš zasebno telefonsko govorilnico.

coworking_Pisarna

Ne le coworking, tudi meeting point za druženje in zabavo

Naša kuhinja z veliko jedilnico je super točka za druženje, povezovanje, izmenjavo idej in neformalno sklepanje poslov. Prostor, kjer med odmorom lahko s kolegi popiješ kavo ali čaj, po napornem dnevu pa si privoščiš kozarec ali dva piva. Odprte so vse možnosti, da se after- work druženje prelevi v zabavo pozno v noč.

V pisarni se vedno nekaj dogaja

V Pisarni ti nikoli ne bo dolgčas. Organiziramo izobraževalne in družabne dogodke, kot so razna predavanja, prireditve, seminarji, delavnice in mnogo več. Temu je namenjen prostor, ki je nekoliko dvignjen od tal, da se lahko vsi dobro vidimo in slišimo. In še zanimivost – imeli bomo tudi podcast studio!

Coworking Pisarna se odpira 31. marca! Pohiti na www.pisarna.co in preveri vse ugodnosti, ki jih v Pisarni pripravljajo za prvih 10 članov!