V poslovni stavbi na Elma Črnuče, na cesti 24. junija 23 oddamo pisarne v skupni velikosti 70m2. Celoten poslovni prostor je sestavljen iz 3 pisaren, manjšega skladišča ter sanitarij. Pisarne so primerne za izvajanje storitvene dejavnosti.

Oddaja pisarne Elma Črnuče

Opis poslovnih prostorov:

Na imenitni lokaciji v moderni poslovni hiši Elma Črnuče, na cesti 24. junija 23 v Črnučah oddamo poslovni prostor sestavljen iz 3 pisaren v skupni izmeri 70 m2. Prostor je razdeljen v 2 večji in 1 manjšo pisarno.

Pisarne imajo lastne sanitarije, ter ločen vhod. 

Pisarne so opremljene s klimo, ki tako hladi kot greje.

Prostori so opremljeni z optičnim omrežjem, ki zagotavlja najhitrejše kominiciranje preko svetovnega spleta. Pisarne so svetle in v toplih barvah, ter tako predstavljajo zelo prijetno delovno okolje. Največja pisarna je orientirana na zahod, medtem, ko sta drugi dve pisarni orientirani na vzhod.

Stroški so obračunani po dejasnki porabi saj imajo pisarne svoje števce za porabo elektrike ter gretja.

Pravkar je bila na poslovni stavbi menja na streha ter izolacija na strehi medtem, ko je bila fasada popolnoma obnovljena pred 10 leti.

Pred vselitvijo novega najemnika se pisarne vedno prebelijo in očistijo, tako, da dobite prostore v brezhibnem stanju.

Možnost tudi najema posameznega pisarne, ne nujno celote.

Lokacija poslovnih prostorov:

Poslovni prostori se nahajajo v neposrednji bližini Tobačne Ljubljana ter mednarodne šole British School.

Zaradi dobre lokacije ob obvoznici je poslovni prostor hitro dostopen. Od krožišča Tomačevo (Stožice) je Elma Črnuče oddaljena približno 1,5 kilometra. Prav tako je v bližini Obvozna cesta (znana tudi kot Nemška cesta), ki predstavlja pomembno prometno povezavo med Kranjem in Ljubljano.

V bližini neposrednji bližini nahaja živilska trgovina Mercator, znana ljubljanska picerija Tia’s kjer si lahko privoščite eno najboljših pic v Ljubljani, Kavalova restavracija Element, Športni park Ludus Črnuče.

Avtobusna postaja LPP je oddaljena približno 400 metrov.

Poleg poslovne hiše Elma Črnuče pa se nahaja tudi sistem kratkotrajne izposoje avtomobilov Avant2go. Vsi najemniki poslovne hiše imajo registracijo v sistem (29€) brezplačno. 

Cena najema pisarne:

  • 650€/ mesečeno
  • Cena najema parkirišča pred poslovno stavbo: 50€ mesečno.
  • Možnost brezplačnega parkiranja na ograjenem parkirišču za poslovno stavbo.
  • Stroški se obračunajo po dejanski porabi.

Kontak:

Gregor: +38651 257 262

Elektronska pošta: gregor@elma-crnuce.si