V poslovni hiši Elma Črnuče oddamo svetlo pisarno v velikosti 38m2. 

Vhod pisarne Elma Črnuče

Opis pisarne:

Pisarna v velikosti 38m2 se oddaja opremljena. V primeru, da najemnik želi pa lahko pohištvo, razen omar, tudi odstranimo. Vse pisarne in poslovni prostori v poslovni hiši Elma Črnuče so opremljeni z varčnimi LED svetili.

Okna se nahajajo na J strani, tako da je pisarna zelo svetla.

Ogrevanje prostora je možno s centralnim ogrevanjem oz. s stropno klimo, ki ima vgrajen inverter.

Pred vselitvijo novega najemnika se pisarne vedno prebelijo in očistijo, tako, da dobite prostore v brezhibnem stanju.

Poleg obstoječe pisarne bo s 1.8. na voljo tudi manjša, sosednja pisarna v velikosti 19m2. Sosednja pisarna praktično predstavlja 1/2 aktualne pisarne. Prav tako je možno najeti tudi obe pisarni hkrati. V tem primeru je cena/m2 nekoliko nižja.

V sklopu pisarne, pred poslovno stavbo je možno najeti tudi dodatna parkirna mesta. Cena najema je po dogovoru.

Stroški:

Stroški elektrike in ogrevanja se obračunajo po dejanski porabi saj ima pisarna svoje števce. Voda se obračun po številu ljudi v pisarni. Strošek vzdrževanja in čiščenja skupnih prostorov ter skupne notranje in zunanje osvetlitve se obračubna 0,5€/m2.

Pisarna oddamo

Lokacija poslovnih prostorov:

Natačno lokacijo na Google zemljevidih najdete tukaj.

Poslovni prostori se nahajajo v neposrednji bližini Tobačne Ljubljana ter mednarodne šole British School.

Poslovna hiše se nahaja manj kot 5 minut vožnje oddaljena od krožišča Tomačevo (S obvoznica). Če prihajate s smeri Kranja pa je poslovna hiša dostopna po Obvozni cesti (ti. nemški cesti).

Pred poslovno zgradbo se nahaja Tia’s pizza, kjer si lahko za kosilo privoščite okusno pico. V sklopu poslovne stavbe pa se nahaja tudi foodtruck Caminito, ki streže (in dostavlja) raznolike in okusne malice. Popoldne pa se lahko sprostite v športnem parku Ludus Črnuče.

Javni prevoz: Avtobusna postaja LPP je od pisarne oddaljena 300 metrov. Prav tako se v neposredni bližini nahaja tudi želzniška postaja Črnuče kjer med delevnikom vlak na relaciji Ljubljana – Kamnik vozi vsakih 15 minut.

Poleg poslovne hiše Elma Črnuče pa se nahaja tudi sistem kratkotrajne izposoje avtomobilov Avant2go. Vsi najemniki poslovne hiše imajo registracijo v sistem (29€) brezplačno. 

Cena najema pisarne:

  • 11€/m2 (cena ne vključuje DDV).
  • Stroški se obračunajo po dejanski porabi.
  • Možnost najema parkirišča.

Kontak:

Gregor: +38651 257 262

Elektronska pošta: gregor@elma-group.eu