V poslovni hiši Elma Črnuče vam ponujamo

kakovostne poslovne prostore po ugodni ceni

Iskanje primernega poslovnega prostora se lahko hitro spremeni v nočno moro. Pozorni morate biti na velikost in urejenost poslovnega prostora, lokacijo, možnosti najema skladišča ali dodatnih prostorov, ter nenazadnje tudi ceno najema. V poslovni hiši Elma Črniče se te problematike zavedamo, zato želimo vsem podjetnikom ponuditi odlično odskočno desko za zagon ali razširitev podjetja.

Naše poslanstvo je oddaja poslovnih prostorov po ugodni ceni, vendar ne na račun slabše kvalitete. Naše poslovne prostore odlikujeta predvsem kakovost in urejenost. Seveda nismo pozabili upoštevati niti strateške lokacije in osebnega prilagajanja vsaki stranki. Poleg tega pa oddaja poslovnih prostorov ni naša edina dejavnost. V poslovni hiši Elma Črnuče se lahko odločite tudi za najem skladišča, večnamenske dvorane ter tudi za najem parkirišča za avtodom v zimskem času.

Naša ponudba

Najem lepo urejenih pisarn

oddaja poslovnih prostorov

Imeti lepo pisarno, urejeno po lastnih željah, so zagotovo sanje vsakega podjetnika. Mi vam te sanje lahko uresničimo, saj vam ponujamo ugoden najem urejenih in kakovostno grajenih pisarn.

Več informacij

Najem skladišča v Ljubljani

najem skladišča

Pri iskanju prostora za skladišče je zagotovo najpomembnejša lokacija. Oddaja poslovnih prostorov v Elmi Črnuče vam ponuja oddajo skladišča v neposredni bližini ljubljanske obvoznice, ki vam bo odprla vrata do vseh krajev v Sloveniji.

Več informacij

Oddaja večnamenske dvorane

Najem večnamenske dvorane

Nudimo tudi najem večnamenske dvorane, ki jo lahko uporabite za različne poslovne dogodke. V njej boste lahko sklepali nova poznanstva, razvijali ideje s somislečimi in s sebi dragimi proslavili poslovni uspeh.

Več informacij

Najem parkirišča za zimovanje avtodomov

oddaja parkirišča za zimovanje avtodomov

Če ste v iskanju primernega prostora za svoj avtodom v zimskem času, je poslovna hiša Elma Črnuče odlična rešitev. Ponujamo vam namreč tudi najem parkirišč za avtodome.

Več informacij

Zakaj izbrati naše poslovne prostore?

Oddaja poslovnih prostorov je naše poslanstvo, zato se zavedamo, kako pomembno je odlično razmerje med kakovostno ponudbo in ugodno ceno. V svoji ponudbi smo se zato potrudili združiti navidez nezdružljivo. Naši poslovni prostori so posledica kakovostne in premišljene gradnje na odlični lokaciji. Svojim strankam namreč želimo ponuditi poslovne prostore, ki bodo nudili visoko udobje, po cenah, ki si jih bodo lahko privoščile.

Zavedamo se, da ima vsaka poslovna ideja svojo zgodbo, kateri pride na pot veliko preprek. Želimo si, da ena izmed teh preprek ne bi bila cena najema in stroškov vzdrževanja poslovnih prostorov. Oddaja poslovnih prostorov v poslovni hiši Elma Črnuče zelo ugodna in podjetnikom prijazna. Dovolite nam, da skupaj zapišemo zgodbo o uspehu. Za ugodno ceno bomo poskrbeli za lepo urejene in kvalitetne poslovne prostore, v katerih boste lahko razvijali svoje ideje brez skrbi, glede vzdrževanja poslovnih prostorov.

Vemo, da poslovni svet ne pozna točnega osemurnega delavnika in da se hitro zgodi, da boste na delu morali ostati dlje, kot bi si želeli. Zato poskrbite, da se bodo vaši poslovni prostori nahajali na odlični lokaciji, da za na prihod na delo in iz njega ne boste izgubljali dragocenega časa. Oddaja poslovnih prostorov v Elmi Črnuče vam poleg udobja na delovnem mestu nudi tudi udobje prihoda do njega, saj se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj minut stran od ljubljanske obvoznice.  Tako boste lahko čas, ki bi ga drugače porabili za stanje pred rdečimi lučmi, raje porabili za druženje in prosti čas.

Toliko kot je različnih ljudi, toliko je različnih predstav o tem, kako izgleda popoln poslovni prostor. Zato vam naši poslovni prostori nudijo popolno prilagodljivost. Stopite z nami v stik in pogovorili se bomo, kako poteka oddaja poslovnih prostorov in kako vse si lahko prilagodite svoj poslovni prostor. V pisarni, urejeni po vaših željah boste zagotovo bolj domači in tudi produktivnejši.

Splošno znano je dejstvo, da je jutranje iskanje parkirišča v Ljubljani lahko prava nočna mora. To se vam v naši poslovni hiši ne bo zgodilo. Nudimo vam namreč zagotovljena parkirišča v bližini poslovne stavbe. Tako boste dragocene jutranje minute za iskanje parkirišča lahko raje porabili za kakšno podaljšano minuto spanca ali v miru popito kavo.

Elma Črnuče prakirisce pred vhodom

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu so namenjeni vaši poslovni prostori

Oddaja poslovnih prostorov v poslovni hiši Elma Črnuče je namenjena vsem in vsakomur, ki bi si želel svoje podjetje razvijati in širiti v lepo urejenih poslovnih prostorih na odlični lokaciji v Ljubljani. Zavedamo se namreč, da so poslovne zgodbe različne, cilj vseh pa je enak – uspeti, se razvijati in širiti. Zato ni pomembno, ali ste šele na začetku poslovne poti, ali pa ste v podjetniškem svetu že prekaljeni maček, naši poslovni prostori čakajo na vas.

Kje v Ljubljani se nahaja vaša poslovna hiša?

Naša poslovna hiša se nahaja na obrobju Ljubljane, v Črnučah. Odlikuje jo odlična lokacija v bližini ljubljanske obvoznice in industrijske cone. Oddaja poslovnih prostorov poteka na naslovu Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana- Črnuče.

Kako velike pisarne ponujate?

Kot smo že omenili, se zavedamo, da ima vsak podjetnik drugačno predstavo o tem, kako izgleda popolna pisarna. Oddaja poslovnih prostorov v poslovni hiši Elma Črnuče vam omogoča popolno prilagodljivost. Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca na naši spletni strani, prek e-maila ali telefona in skupaj bomo našli prostor, kot ste si ga zamislili in ki bo hkrati ravno pravšnje velikosti. Ponujamo namreč pisarne in poslovne prostore različnih velikosti, zato je praktično nemogoče, da ne bi našli pravega prostora tudi za vas.

Kako veliko je skladišče za najem?

Preden smo se odločili, da bo naše glavno poslanstvo oddaja poslovnih prostorov, smo dodobra raziskali trg in njegove potrebe. Zato vam nudimo najem skladišča, ki bo ravno pravšnji za vaše podjetje. Ker so potrebe vsakega podjetja nekoliko drugačne, vam svetujemo, da nas kontaktirate in skupaj bomo našli pravo skladišče za vas.