Najemite skladišče na odlični lokaciji v Ljubljani

Če ste trenutno v iskanju primernega skladišča za svoje podjetje, ki se bo nahajal na odlični lokaciji, bo zadoščal potrebam vašega podjetja in bo opremljen z vsemi elementi, potrebnimi za nemoteno obratovanje skladišča, je najem skladišča v sklopu poslovne hiše Elma Črnuče prava odločitev za vas.

Najamete lahko skladišče v velikosti 400 m2, ki se nahaja na odlični lokaciji. Značilnost prostorov v skladišču je, da so visoki 6 m, poleg tega pa so svetli, zračni in ogrevani, kar zagotovo omogoča prijetnejše delo.

Naša ponudba

najem skladišča

V poslovni hiši Elma Črnuče vam nudimo najem skladišča, ki ima lasten dovoz za tovorna vozila. V neposredni bližini skladišča pa se nahaja tudi parkirišče, tako da vi in vaši zaposleni ne boste imeli težav z vsakodnevnim napornim iskanjem parkirnega mesta. V bližini skladišča se nahaja tudi živilska trgovina, v kateri se nahaja vse za hitro okrepčilo.

Poleg najema skladišča pa se v naši ponudbi lahko odločite tudi za najem nekaterih drugih poslovnih prostorov. Nudimo vam tudi najem moderno urejenih pisarn v treh različnih velikosti, ki si jih lahko prilagajate po svojem okusu. Za pomembnejše in obsežnejše dogodke v vašem podjetju, lahko najamete tudi večnamensko dvorano. Če pa ste ponosen lastnik avtodoma, pa lahko najamete tudi prostor, na katerem bo vaš veliki jekleni konjiček lahko preživel zimo, ne da bi pri tem koga oviral.

Več informacij

Zakaj najeti naše skladišče?

Ponujamo vam najem skladišča, ki je veliko kar 400 m2.  Tako velika površina vam nudi dovolj prostora, da lahko nemoteno skladiščite svoje izdelke in se hkrati prosto gibate po skladišču. Želimo vam namreč zagotoviti delovni prostor, ki vam bo vaše vsakodnevno delo čim bolj olajšal, ne pa otežil.

Prva asociacija ob besedi skladišče je pogosto velik temen, slabo prezračevan prostor, v katerem si nihče ne želi preživeti veliko časa. Toda to ne drži za najem skladišča pri poslovni hiši Elma Črnuče. Naša skladišča se ponašajo s prostornostjo, poleg tega pa so svetla in ogrevana. V takih pogojih je pogosto naporno delo v skladišču, zagotovo enostavnejše in delavcu bolj prijazno.

Če se boste odločili za najem skladišča pri poslovni hiši Elma Črnuče, boste tudi veliko prihranili. Cena mesečnega najema namreč znaša le 39 €, poleg tega pa skladišče deluje z zelo nizkimi obratovalnimi stroški, tako da tudi položnice za obratovalne stroške ne bodo visoke. Tako mesečni strošek za najem skladišča in obratovalne stroške ne bo predstavljal prevelikih številk na položnici.

Ena pomembnejših lastnosti, ko se odločate za najem skladišča, je zagotovo lokacija skladišča. Pomembno je, da je lokacija enostavno dostopna za tovorni promet in da se nahaja v bližini avtoceste. Naša skladišča se nahajajo v bližini ljubljanske obvoznice, poleg tega pa je jo dostop do njih lahek in enostaven. Na velikem dvorišču skladišč je tudi dovolj prostora, da dostavni tovornjaki brez težav obrnejo ter tako vozniki tovornjakov ne dobijo preveč sivih las zaradi težav z obračanjem.

Vsako naše skladišče ima lasten kamionski dostop. Ta podatek je zelo pomemben, saj vam odvzame cel kup logističnih problemov. Lasten kamionski dostop pomeni, da lahko tovornjaki kadarkoli pridejo do vašega skladišča in vanj pripeljejo ali iz njega odpeljejo nove izdelke. Tako ni potrebnega nobenega usklajevanja z drugimi podjetji, kdaj bo dostavna ploščad prosta in kdaj ne.

skladišče najem

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako veliko je vaše skladišče?

Naše skladišče je veliko 400 m2. Če se odločite za najem skladišča, vam zagotavljamo, da odločitve za najem skladišča pri poslovni hiši Elma Črnuče ne boste obžalovali. Naša skladišča so dovolj prostorna, poleg tega pa dobro prezračevana, ogrevana in svetla.

Kje se nahaja vaše skladišče?

Naše skladišče se nahaja v poslovni coni v Črnučah. Od ljubljanske obvoznice je oddaljeno približno 2 kilometra. Najem skladišča vam tako zagotavlja še odlično in lahko dostopno lokacijo, ki vam bo olajšala marsikatero logistično težavo. Prednost našega skladišča je tudi ta, da je dostop do njega zelo enostaven, tako da tudi tuji prevozniki ne bodo imeli težav z iskanjem skladišča.

Kako je v skladišču poskrbljeno za osvetljavo?

Skladiščni prostor je zelo dobro osvetljen, tako da omogoča enako kakovostno delo v vseh pogojih. Poleg dobre osvetlitve pa je naše skladišče tudi zelo dobro ogrevano in prezračevano. Želeli smo si namreč zagotoviti prostor, v katerem se bodo delavci dobro in prijetno počutili. Urejeno delovno okolje namreč pomembno vpliva na delovno učinkovitost in dobro počutje na delovnem mestu.

Za koliko časa lahko opravimo najem?

Najem skladišča je mogoč za različna časovna obdobja. Svetujemo vam, da nas kontaktirate prek spletnega obrazca, elektronske pošte ali telefona in dogovorili se bomo za koliko časa vam lahko nudimo najem skladišča. Lahko pa povemo, da je naš cilj ustreči stranki, zato se prilagajamo vsakemu posebej, da skupaj najdemo najboljšo rešitev.