Iščete poslovni prostor, ki je enostavno dostopen, ugoden in udoben?

V kolikor iščete poslovni prostor v Ljubljani, ki je enostavno dostopen, ugoden za najem, lepo urejen in prilagodljiv vašim željam, potem boste v poslovni hiši Elma Črnuče lahko skoraj zagotovo našli nekaj zase. Najem poslovnih prostorov Ljubljana je običajno lahko naporno opravilo, saj je težko najti poslovne prostore, ki so enostavno dostopni, poleg tega pa tudi cenovno ugodni. Poslovna hiša Elma Črnuče vam nudi prav to.

Poslovna hiša Elma Črnuče vam ponuja različne prostore, ki jih lahko najamete za različne namene. Ponujamo vam pisarne za najem, lahko se odločite za najem skladišča za hrambo različnih vrst blaga, na voljo vam je večnamenska dvorana, ki jo lahko najamete za različna obdobja, prav tako pa vam ponujamo tudi možnost najema parkirišča za zimovanje avtodomov, kamp prikolic in ostalih počitniških vozil. Najem poslovnih prostorov Ljubljana za vas poizkušamo ponujati po čim bolj dostopnih cenah, prav tako pa tudi redno skrbimo za čim višji nivo naših prostorov in storitev.

Naša ponudba

Najem lepo urejenih pisarn

najem poslovnih prostorov ljubljana

V poslovni hiši Elma Črnuče, v Ljubljani oddamo več poslovnih prostorov. Pisarne so priemrne  za izvajanje storitvene dejavnosti. Možnost najema 30m2, 90m2 vseh 120m2.

Več informacij

Najem skladišča v Ljubljani

najem skladišča

V industrijski coni Črnuče oddamo skladišče v izmeri 400 m2. Skladiščni prostori so svetli, prostorni, ogrevani ter imajo svoj kamionski dostop.

Več informacij

Oddaja večnamenske dvorane

Najem večnamenske dvorane

Za potrebe večjih dogodkov za večje število udeležencev v Elmi Črnuče oddamo večnamensko dvorano, ki zadovolji potrebe srečanja večjega števila ljudi.

Več informacij

Najem parkirišča za zimovanje avtodomov

oddaja parkirišča za zimovanje avtodomov

Ponujamo vam tudi prostor za hrambo oz. zimovanje kamp prikolic, avtodomov in vseh ostalih vozil, ki se med sezono uporabljajo za počitniške namene.

Več informacij

Zakaj izbrati naše poslovne prostore?

Če se sprašujete, zakaj se odločiti za najem poslovnih prostorov Ljubljana ravno pri nas v poslovni hiši Elma Črnuče, vas bo verjetno prepričalo dejstvo, da naši poslovni prostori nudijo visok nivo udobja, kar vam bo omogočilo opravljanje vašega dela na visokem nivoju. Prav tako pa so tudi stroški poslovanja v teh prostorih relativno nizki, saj je zgradba v kateri se prostori nahajajo energetsko varčna, kar vam bo pomagalo prihraniti nekaj vaših sredstev.

Cene najema naših poslovnih prostorov v Ljubljani so ugodne. Naši prostori so opremljeni z novimi klimatskimi napravami, ki so zelo varčne in ostalimi naprednimi načini ogrevanja, prav tako pa je zelo učinkovita tudi sama izolacija zgradbe, kar odločilno vpliva na zniževanje stroškov samega ogrevanja in hlajenja prostorov. Nizko stroški ogrevanja, prezračevanja in hlajenja prostorov najemnikom pomaga znižati stroške, kar je v interesu prav vsakega dobrega gospodarja gospodarske družbe.

Dostop do naših poslovnih prostorov je zelo enostaven in tudi hiter. Nahajamo se na predelu Ljubljane, ki sodi med redke, ki se lahko pohvalijo z dejstvom, da pri njih ne prihaja do hujših prometnih zamaškov v času prometne konice. Ni pomembno, s katere strani dostopate do naše zgradb. Naj bo to iz Kopra ali Zagreba. Po križišču Tomačevo morate pri prvem semaforju vedno zaviti levo in prišli boste na vaš cilj. Najem poslovnih prostorov Ljubljana pri nas s stališča prometne konice in težjega oz. zamudnega dostopa nebi smelo biti problem.

V prostorih poslovne hiše Elma Črnuče je dovolj prostora za vse. V primeru, da ga ni, ga bomo našli. Vedno so nam na prvem mestu želje in potrebe naših partnerjev oz. najemnikov, zato se vam bomo vedno poizkušali maksimalno prilagajati. V naših prostorih si lahko vaše pisarne uredite tako, kot to vam osebno najbolj ustreza. Zavedamo se, da ima vsak svoj stil in zelo pomembno je, da si vsak svoje poslovne prostore uredi po svojih lastnih željah in potrebah. To vam najem poslovnih prostorov Ljubljana v poslovnih hiši Elma Črnuče vsekakor ponuja.

Si predstavljate, da morate vsak dan pred prihodom na delo iskati prosto parkirno mesto? V kolikor boste najeli naš poslovni prostor, boste imeli v neposredni bližini na voljo parkirišče, do katerega imajo dostop le najemniki. Parkirni prostori se nahajajo zelo blizu poslovnih prostorov – pot je zelo kratka, zato vam ne bo potrebno skrbeti, kje boste parkirali svoje vozilo. Vsak dan boste tako lahko od doma odšli nekaj minut kasneje, ki bi jih sicer porabili za iskanje prostega parkirnega mesta.

Elma Črnuče prakirisce pred vhodom

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je dostop do vaših poslovnih prostorov enostaven?

Dostop do naših poslovnih prostorov je zelo enostaven, prav tako pa imate poleg naše poslovne zgradbe na voljo tudi parkirišče, do katerega imajo dostop le najemniki, kar vam bo omogočilo hitre in enostaven dostop, brez da bi izgubljali dragocen čas.

Ali si pisarne lahko prilagodimo našim željam in potrebam?

Ja, naši poslovni prostori so popolnoma prilagodljivi, tako da si jih lahko uredite po vaših željah. Zavedamo se, da ureditev poslovnih prostorov močno vpliva na samo produktivnost, zato vas vzpodbujamo, da si poslovne prostore uredite tako, da bo vam in vašim zaposlenim delo čim bolj olajšano.

Za koliko časa lahko najamemo vaše poslovne prostore?

Najem poslovnih prostorov Ljubljana v poslovni hiši Elma Črnuče se uredi po natančnem dogovoru glede časa najema. Preden se sklene najemniška pogodba se morata obe stranki strinjati za koliko časa se najem opravi. Točen odgovor na to vprašanje je torej po dogovoru.

Kje se nahajajo vaši poslovni prostori?

Naši poslovni prostori se nahajajo na naslovu: Cesta 24. junija 23, 1231 Lj-Črnuče