Najemite pisarno na odlični lokaciji v Ljubljani

Če ste v iskanju lepo urejene, moderne pisarne, je najem pisarn pri Elmi Črnuče pravi naslov. Nudimo vam najem pisarn različnih velikosti, ki bodo lahko zadostile vsem vašim potrebam. Zavedamo se namreč, da je urejeno in domače delovno okolje prvi korak k boljši delovni uspešnosti. Zato v naši ponudbi dobite pisarne, ki si jih lahko uredite popolnoma po svojih željah in okusu.

Najem pisarn poslovne hiše Elma Črnuče je namenjen predvsem storitvenim dejavnostim. Nahajajo se na odlični in enostavno dostopni lokaciji v Ljubljani, kar bo vam olajšalo prihod na delo in iz njega, pa tudi vaše stranke bodo vas bodo veliko lažje našle. Nahajajo se namreč na obrobju Ljubljane, le šest minut vožnje z avtom do priključka na ljubljansko obvoznico.

Naša ponudba

najem pisarn

Zadovoljstvo naših strank nam je na prvem mestu, zato najem pisarn ni edina komponenta v naši ponudbi, saj želimo stranki ponuditi cel paket, ki ji bo omogočil uspešno poslovno delovanje in udejstvovanje. Poleg pisarne vam pripada tudi urejeno parkirišče, ki se nahaja v neposredni bližini poslovne stavbe. Zavedamo se namreč, da vam vsakodnevno iskanje prostega parkirnega mesta v Ljubljani lahko vzame veliko potrpljenja in tudi dragocenega časa.

V primeru, da se ukvarjate tudi s preprodajo različnih izdelkov, vam nudimo tudi najem skladišča. Imeti skladišče in pisarno na isti lokaciji je vsekakor velik privilegij, saj omogoča lažje usklajevanje logistike in hitrejše reševanje morebitnih težav. Poleg tega pa zaradi odlične in lahko dostopne lokacije ne boste imeli težav z dostavo.

Odločite pa se lahko tudi za najem večnamenske dvorane, ki vam lahko služi za organizacijo različnih poslovnih dogodkov.

Več informacij

Zakaj najeti naše pisarne?

Najem pisarn je naše poslanstvo, zato smo se ves čas gradnje in priprave prostorov zavedali, da moramo svojim bodočim najemnikom pripraviti svetle, prijazne in lepo urejene prostore. Z najemom pisarne v poslovni hiši Elma Črnuče si tako zagotovite delovni prostor, v katerem se boste dobro počutili, poleg tega pa ga lahko uredite po lastnih željah. Tako bomo s skupnimi močmi ustvarili delovno okolje, v katerega se boste vsak dan z veseljem vračali.

Zavedamo se, da je moderen najem pisarn nemogoč, če uporabnikom ne nudi dovolj možnosti za neomejeno delo in komuniciranje. Zato smo vse svoje poslovne prostore opremili tudi z optičnim omrežjem, ki vam bo zagotavljalo hitro in neomejeno komunikacijo s poslovnimi partnerji po vsem svetu.

Vzpostavljeno optično omrežje in posledično odlična internetna povezava vam bo odprla vrata do nemotenega dela in sklepanja poslovnih poslov tudi izven meja naše Slovenije.

Ko se odločate za najem pisarne so poleg njene lokacije, cena njenega najema in stroški vzdrževanja zagotovo pomemben podatek, ki bo vplival na vašo odločitev, ali se boste za najem pisarne odločili ali ne. Zavedamo se, da si vsak podjetnik, še posebej začetnik želi čim nižjih stroškov vzdrževanja svojim poslovnih prostorov, zato smo se zelo potrudili, da vam najem pisarn zaradi stroškov obratovanja ne bo povzročala preveč preglavic. Z najemom naše pisarne vam tako zagotavljamo nizke obratovalne stroške.

Kot smo že omenili, se naše pisarne nahajajo na idealni lokaciji za enostaven prihod in odhod z delovnega mesta. Nahajamo se ravno prav stran od središča Ljubljane, da ne boste padli v vsakodnevne zastoje, polne trobljenja in izgubljenih živcev, poleg tega pa je od nas do ljubljanske obvoznice potrebno prevoziti le dva kilometra. Najem pisarn poslovne hiše Elma Črnuče vam torej pričara enostaven prihod in odhod z dela, o katerem ste do zdaj lahko le sanjali.

Hiter prihod na delo pa lahko hitro izniči jutranje brezglavo iskanje prostega delovnega mesta. Zato se zavedamo, da mora najem pisarn zagotavljati ne le najema odličnih in moderno urejenih poslovnih prostorov, ampak mora nuditi tudi zagotovljeno ograjeno parkirišče, do katerega lahko dostopate vse dni v tednu, 24 ur na dan.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako velike pisarne nudite za najem?

Za najem nudimo pisarne treh različnih velikosti. Odločite se lahko za pisarno velikosti 30m2, 90m2 ali 120m2. Velikost najete pisarne je odvisna od vaših potreb, želja in števila zaposlenih. Ker vemo, da ima vsako podjetje svojo poslovno zgodbo, smo se odločili, da bo bil najem pisarn naše poslovne hiše čim bolj prijazen njenim uporabnikom. Zato vam poleg možnosti izbire velikosti vašega poslovnega prostora nudimo tudi možnost urejanja in prilagajanja po vaših željah. Končni izgled pisarne mora namreč pričarati produktivno delovno okolje, v katerem se boste dobro počutili.

Za koliko časa lahko najamemo pisarno?

Najem pisarn pri našem podjetju poteka prek sklenjene podnajemne pogodbe, v katerem je jasno opredeljen časovni okvir najema poslovnega prostora. Tako se bomo pri določanju dolžine najema pisarn prilagajali vašim željam in potrebam. Vsekakor pa si želimo uspešnega dolgoročnega sodelovanja z vsemi svojimi podnajemniki.

Koliko pisarn imate na voljo?

Na voljo imamo zelo veliko število pisarn, tako da je praktično nemogoče, da ne bi našli prave pisarne za vaše podjetje. Ker najem pisarn ponuja pisarne treh različnih velikosti, smo glede vaših želja še bolj prilagodljivi. Skupaj bomo v naši poslovni hiši zagotovo našli prostor, ki ga bomo prilagodili po vaših željah tako, da boste svoje podjetje lahko vodili iz poslovnega prostora, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam in vam tako ne bo povzročal dodatne stiske s prostorom.

Ali so obratovalni stroški visoki?

Naš cilj je ustvariti podjetnikom prijazno delovno okolje. Zato smo se potrudili, da najem pisarn poteka v kombinaciji s čim nižjimi obratovalnimi stroški. Zagotavljamo vam, da bodo obratovalni stroški pri najemu naših pisarn zelo nizki in vašemu žepu prijazni.